Вратарят на Манчестър Юнайтед Андрес Линдегаард призна, че не му е лесно да бъде резерва. 28-годишният датчанин не може да се прибори за титулярно място поради блестящата форма на конкурента му Давид де Хеа.

"В момента не ми е никак лесно да седя на пейката, след като отборът се представя толкова добре. Разбира се, Давид също играе много силно. Няма човек, който да не иска да бъде на терена. Аз не се различавам. Сигурен съм, че всеки, който не започва в стартовите 11, ще сподели моето мнение.

Но това е част от играта. Живеем за адреналина, който получавам, стъпвайки на терена. Жалко е, че получих контузия, която ме извади от полето. Всичко вървеше добре, отборът се представяше силно, аз също. Но травмата оказа влияние за моментното ми положение. Все пак футболът не е само хубави моменти, понякога получаваме контузии", обясни Линдегаард.

"За мен Манчестър Юнайтед е сбъдната мечта. Цял живот съм искал да играя за този отбор. Гледал съм много мачове, включително и с участието на Петер Шмайхел, Оле Гунар Солскяер, Ерик Кантона и други големи имена", добави датският национал.