Малко след 18 часа все още няма решение за бъдещето на Илиан Илиев. Наставникът на "Левски" уважи желанието на феновете и подаде оставка след снощното срамно равенство 0:0 с последния в "А" група Монтана. Още след мача Иво Тонев заяви, че не приема решението на наставника, което било взето под емоция. Шефът и наставникът от обяд са на среща, на която обаче не присъства Тодор Батков. Адвокатът е заминал по бизнесдела в чужбина, а след мача снощи отпраши от "Герена" без да обели дума.

Батков и Тонев са в постоянен контакт по телефона и умуват какво да правят.

БЛИЦ разбра, че Илиан Илиев е поставил условия пред ръководството, които желае да бъдат изпълнени, ако оставката му не бъде приета. Именно към това клонят везните в момента. Варненецът има големи шансове да остане начело на "сините", но за целта искал да се стигне до раздяла с играчи. При това положение футболистите не само ще бъдат солено глобени, а и някои от тях ще бъдат разкарани от отбора. По думите на наставника няколко човека разваляли атмосферата в съблекалнята. Един от нарочените за гонене бил Станислав Ангелов-Пелето.

Илиан Илиев също така силно желаел най-после да заработи с Даниел Боримиров на "Герена". Не е тайна, че двамата са много близки, като идеята им е Борето да стане спортен директор - пост, заеман за последно от Георги Иванов-Гонзо, който сега е начело на Черно море.

"Не коментирам, нищо няма да ви кажа. По-късно ще разберете", отсече Иво Тонев пред БЛИЦ.

Именно заради неясното към момента бъдеще на Илиан Илиев днешната тренировка беше отменена. "Левски" има насрочено занимание за утре от 11:00 часа на "Герена". За четвъртък на "Овча купел" пък е предвидена контрола срещу Славия, с която да се запълни паузата в първенството.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ