Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски за първи път коментира ситуацията, след като Миодраг Йешич вече не е треньор. Припомняме, че защитникът влезе в конфликт със сърбина след загубата от Литекс с 0:2 в първия пролетен мач. След това Бандаловски не игра в два двубоя, а Йешич беше уволнен. Днес “червените” победиха Локомотив в Пловдив с 2:0, а първият гол реализира именно бранителят.

Ето какво каза Бандаловски пред камерата на БЛИЦ TV: “Може би се досещате защо днес сме променени. Със смяната на Радуканов дойде положителен импулс. Виждате, че играем доста по-добре. Дали сме имали проблем с Йешич?! По-скоро той имаше проблем с нас, все коментираше играчите. Атмосферата в съблекалнята не беше добра. Четох, че двама-трима футболисти не сме се разбирали с него. Ако ме питате, всички не бяха доволни. Аз излязох виновен, след като казах, че не сме подготвени добре през зимата. Предупредих ги преди мача с Литекс и видяхте какво се случи. После аз съм бил черната овца, не мисля, че аз съм най-виновен”, заяви Бандаловски.

“Видяхте за една седмица Радуканов какво направи. Миналата година бяхме отборът, който тичаше най-много в цялата “А” група. Видяхте как започнахме с Литекс, 20 минути не можехме да ходим. Той само даваше интервюта по един час и се правеше на Генерал ли, подполковник ли. Ние си слушахме, тренирахме, но явно не се получаваше работата. Според вас има ли разлика от играта с Литекс и днес. Има нали. Сега може да ме плюете, след като вкарах гола. Не е в играчите вината. След като не сме подготвени, няма как да играем добре. Сега атмосферата в съблекалнята е доста добра, като едно цяло сме. Всички ходим с желание на тренировка, а не както преди, на никой да не му се ходи на тренировка”, допълни защитникът.

“Сега сме във възходяща линия, ще работим. Благодаря на феновете. Поздравявам и феновете на Локомотив, въпреки че псуваха доста, така трябва да изглеждат трибуните в България”, завърши футболистът.