Легендата на ЦСКА Петър Жеков разкритикува последните рокади на "Армията", като изрази неувереност, че те ще помогнат на отбора да тръгне нагоре.

„Аз казах, че Йешич не става за нищо, и се оказах прав. Не че ми е симпатичен сърбина, но в случая той нямаше никакви вина. Който и да е начело на ЦСКА, резултатът ще е трагичен. Сега си мислят, че като върнат Радуканов и всичко ще се оправи. А то нищо не може да се промени, отборът ще продължи да запада. Радуканов е пътник, той ще изхвърчи при следващата промяна на настроението на собствениците”, коментира пред "Меридиан Мач" носителят на Златната обувка.

"Вижте, Ицо Стоичков как би ЦСКА с няколко юноши. А при нас нищо не се случва. И никой не може да оправи ЦСКА - нито Пената, нито Еми, нито Паро, нито Майкъла. Не може клубът да има 100 шефове и 25 футболисти - това го няма никъде. Освен това играчите са събирани от кол и въже. Сега какво идва - загуба за Купата от Локо Сф и загуба за първенството от Локо Пд. В този си вид ЦСКА ще завърши на пето или шесто място в класирането", прогнозира Жеков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ