Треньорът на Локо (Пд) Стефан Генов изрази задоволството си от представянето на отбора срещу Литекс (2:2) и най-вече от резултата.

„Доволен съм от равния резултат. Получи се динамичен мач. И двата отбора хвърлиха много сили в срещата. Литекс търсеше повече победата, създаде повече положения пред нашата врата. Имахме и късмет. Ние разчитахме предимно на контраатаки и успяхме. Създадохме опасности пред вратата на съперника. Мисля, че резултатът реално отговаря на случилото се на терена“, коментира Стефан Генов.

„Първоначално сменихме тактическата схема и се опитахме да изненадаме противника. Доволен съм от футболистите, които се включиха през второто полувреме. Ние постигнахме отличен успех“, продължи още Генов.

Той призна, че не се вълнува от скандала с председателя на фенклуба Костадин Славов, който обвини собственика на тима Христо Марешки, че е шантажирал привържениците да гласуват за него иначе щял да зареже Локомотив.

„Старая се да държа футболистите на страни от проблемите. Те са професионалисти и си вършат работата на терена. Подобни скандали и истории не ни засягат. Важното е да играем футбол“, завърши Стефан Генов.