Звездата на Фулъм Димитър Бербатов игра мач с Любослав Пенев. Агенция БЛИЦ първа разпространи ексклузивната новина, че футболистът е в София и ще се види с националния селекционер. Основната причина за прибирането на Бербатов в България е предстоящ разговор с Пенев относно евентуалното му завръщане в националния тим.

Бербатов беше капитан на белия отбор, който разби Любослав Пенев и съотборниците му с 12:4. Митко блесна с четири гола. В тима му бяха приятелите, с които често играе на малки вратички в България по време на почивките си - Тодор Кючуков, Александър Томаш, Константин Мирчев, Борислав Георгиев-Бобъра, двамата синове на Стойчо Младенов - Александър и Стойчо-младши. Пет попадения за категоричния успех наниза Косьо Мирчев, Борислав Георгиев се разписа два пъти, а Стойчо Младенов-младши добави един гол.

За тима на Любослав Пенев играха помощниците му в националния отбор Ради Здравков, Йордан Йорданов – Жан и Давид Родригес, както и ветераните на ЦСКА Адалберт и Мартин Зафирови, Владимир Манчев, Методи Деянов и Георги Йорданов-Ламята. Любослав Пенев отсрами своя тим с две попадения. Другите два гола за тима на Пенев отбелязаха Мартин Зафиров и Владимир Манчев./БЛИЦ