Нови промени в ЦСКА предвижда ръководството на клуба, научи БЛИЦ. Собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов умуват дали да уволнят Миодраг Йешич след загубата с 0:2 от Литекс в София на старта на пролетния полусезон.
 
Сигурни източници разкриха, че днес предстои среща между Борисов и сръбския специалист, като не е изключено да се стигне до раздяла. Ако това се случи, Йешич ще влезе в историята на ЦСКА като един от най-кратко престоялите на горещия стол треньори.
 
При положение, че Йешич си тръгне, на треньорския пост на ЦСКА ще застане Милен Радуканов. Според непотвърдена информация обаче не е изключено тимът да бъде поет от дуо. Говори се, че за целта Димитър Борисов ще покани на работа в представителния отбор бившия любимец на сектор „Г” Методи Деянов, който в момента е селекционер на юношеския национален състав на България до 17 години.

Не е ясно обаче дали Деянов ще съгласи. Същевременно покрай всичките катаклизми в ЦСКА тръгна и слухът, че има вероятност, макар и малка, Стойчо Младенов да бъде върнат в клуба. 
 
БЛИЦ припомня, че има вероятност на работа в ЦСКА да се завърне и Емил Костадинов, който тази вечер или утре трябва да има нова среща с Димитър Борисов.