Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки отново е загърбил клуба, оплакаха се хора от отбора. Бизнесменът не иска и да чуе за привличането на нови футболисти, въпреки че треньорът Стефан Генов на няколко пъти си е направил устата, че трябва поне още един нападател

Генов дори си позволи да води преговори с разтрогналия с Литекс Герасим Заков, а финализирането на разговорите с нападателя трябваше да стане в кабинета на собственика. Марешки обаче няма никакво желание да се среща нито със Заков нито с който и да било друг играч, тъй като не му се дават допълнително пари.

”Истината е, че Генов наистина иска Заков. Познава добре качествата му, публиката го харесва, а и е свободен агент и няма да се плаща трансферна сума. Единствено трябва да се разберат за заплатата, но Генов няма право да обещава пари. Тези въпроси се решават от Марешки, които обаче не дава индикации, че е готов да привлече нов футболист”, разкриха пред БЛИЦ от Локомотив.

Освен Заков пред Генов има още няколко варианта за нападението.

“Заринати сме и с предложения за чужденци, готови да дойдат на проби. Дори и да не се налага да им плащаме пътните – трябва поне хотела да подсигурим, но и за това няма пари. Изобщо селекцията към момента изглежда тотално блокирана и Марешки е човекът, който трябва да промени нещата, но не го прави”, допълниха от клуба.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ