Христо Стоичков напуска Литекс, съобщиха източници на БЛИЦ. Ицо ще се раздели с “оранжевите” след края на сезона. Засега обаче носителят на “Златната топка” за 1994 година пази в тайна плановете си за от лятото нататък.
 
Новината за напускането на Стоичков веднага породи няколко слуха, които витаят във футболното пространство от известно време насам.
 
Според някои Ицо ще поведе опозицията в битката срещу Борислав Михайлов за президент на БФС, тъй като конгресът ще се състои през есента – най-вероятно в края на септември или в началото на октомври.
 
Според други не е изключено Камата да заеме висок пост в политиката при положение, че ГЕРБ спечели парламентарните избори през юли.
 
Третата версия гласи, че през лятото Стоичков ще се завърне в ЦСКА на поста президент, след като Гриша Ганчев влезе официално в управлението на “армейския” клуб.
 
“Не бързайте с прогнозите. Ицо със сигурност ще напусне Литекс след края на сезона, а каквото ще се случи след това - ще разберете всички. Със сигурност ще бъде интересно”, коментираха пред БЛИЦ близки до Камата.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ