Локомотив (Сф) продължава с убедителните си игри тази зима. Новата жертва на "железничарите" е съименникът им от Тбилиси. "Червено-черните" победиха с 2:0. Автори на попаденията бяха Даниел Пеев и Крум Бибишков още преди почивката.

Първата опасност в мача обаче беше пред вратата на българския тим. Чикия се откъсна сам срещу вратаря на Локомотив, но падна без видима причина и реферът не даде дузпа. В 26-ата минута българите стигнаха до преднина. Тогава след центриране от корнер Дани Пеев овладя топката и после я качи на главата на Крум Бибишков, който беше точен за 1:0. Само четири минути по-късно Локо реши всичко в мача. Най-добрият на терена Дани Пеев стреля от около 23-24 метра от пряк свободен удар. Той насочи топката в долния десен ъгъл и след лек рикошет тя се озова във вратата на Ткемаладзе за 2:0.

През втората част нямаше особени опасности. Локомотив Тбилиси опита да си вкара автогол, но неуспешно. Марчо Дафчев пък беше изгонен за нарушение срещу откъсващ се грузински футболист в 69-ата минута, а още в следващата атака на "железничарите" им беше дадена дузпа. Антонио Павлов обаче подходи несериозно и не успя да преодолее вратаря на грузинското Локо.

До края единствен Чикия тормозеше защитата на българите, но не успя да преодолее Божидар Митрев.

Това бе втора поредна победа за Локомотив (Сф) на турска земя. Предишният успех беше над Металург Донецк (2:1).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ