Черноморец отстъпи с 1:2 на третодивизионния Мастер (Бургас), което е първа загуба за селекцията на Димитър Димитров-Херо в контролите тази зима. Преди днешния мач "акулите" постигнаха 5 поредни успеха.

Срещата се игра на изкуството игрище в Поморие. Лъчезар Балтанов откри за Черноморец в 13-ата минута с хубав изстрел от границата на наказателното поле. 10 минути по-късно Яник Боли направи фрапантен пропуск, след като излезе сам срещу вратаря на аматьорите. В 41-ата минута резултатът беше изравнен. Вратарят Янко Георгиев фаулира футболист на Мастер, за което съдията посочи бялата точка. Бургаският страж успя да спаси дузпата, но Павел Алексиев успя все пак да вкара с добавка.

През втората част избраниците на Димитър Димитров-Херо отново допуснаха няколко много сериозни пропуски, като в същото време си личеше и натрупана умора. Най-чистото положение се откри пред Борислав Балджийски, който влезе в игра за пръв път от месеци след тежка операция на коляното.

Младежкият национал излезе очи в очи с вратаря на гостите, но не успя да го преодолее. Пет минути преди края тимът на Мастер се възползва от грешка в защитата на "акулите" и Евтим Димитров оформи крайното 2:1 с удар от няколко метра.

Следващата проверка на Черноморец е на 6 февруари (сряда) - срещу Несебър.

Съставът на Черноморец от днешния мач: Янко Георгиев, Дянков, Трифонов, Фо-Поре, Филипов, Лола, Цонков, Гаел, Балтанов, Дрянов, Боли (Балджийски, Стоянов, Пехливанов, Паланков, Йорданов, Ангелов)

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ