Ръководството на немския Дуисбург е готово да освободи Валери Домовчийски. Българският нападател може да премине в друг отбор без трансферна сума. Поне това твърди сайтът RevierSport. Според изданието, нападателят е пред завръщане в България като не се споменава в кой отбор конкретно. Както вече стана ясно, нападателят има проблеми с Дуисбург и по всичко личи, че напуска "зебрите".

Домо не попада в плановете за пролетния полусезон, а от ръководството искат да се отърват от него заради високата му заплата. Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев не изключи варианта за завръщането на Валери Домовчийски при "сините". По-рано  треньорът на "Левски" Илиан Илиев информира, че мениджърът на Домо му е звънял, за да му го предложи.

"Валери Домовчийски се е доказал в "Левски". Факт е, че през последните години не играе редовно за клубовете си в Германия. Играл е в "Левски", при това на много добро ниво. Нещата са в ръцете на Илиан Илиев. Той решава. Ние ще направим всичко възможно този футболист да дойде в "Левски", обясни Иво Тонев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ