Български футболист се завърна от проби в КПР. БЛИЦ разбра, че на тестове в клуба от Лондон е бил юноша на "Левски", който е получил покана от именития мениджър Хари Реднап. Бившият наставник на Светослав Тодоров привика за тестове защитника Тодор Гочев.

19-годишният бранител е оставил сериозно впечатление на треньорите от школата на КПР. Гочев вече е в България и отново се присъедини към третодивизионния Мастер (Бургас), след като преди месеци на "Герена" го отхвърлиха.3_14.jpg

Бившият играч на Нафтекс и "Левски", който мина през всички национални юношески гарнитури и стигна до младежкия тим, тренира през последната седмица с клуба от Лондон, борещ се за оцеляване във Висшата лига.

Преди дни Гочев дори игра 90 минути за юношите на КРП в контрола срещу Рединг. БЛИЦ разбра, че българинът си е партнирал в защита с Антон Фърдинанд, а тимът му е загубил с 1:3. За юношите на КПР са играли и още няколко футболисти от първия тим. Срещата пък е била изгледана на живо от Хари Реднап, който дори провел разговор с Гочев.

Скаут на англичаните и главният треньор на школата на КПР ще идват на няколко пъти в България през пролетта, за да гледат играча в срещите му с Мастер в Югоизточната "В" група. Интересът на Реднап и екипа му към бургазлията остава и той ще продължи да следи изявите му. Както е известно, наскоро се заговори, че и националът Иван Иванов е пред трансфер в КПР.

БЛИЦ припомня, че през лятото на 2012 година Гочев заедно с друг юноша на "Левски" - Янко Ангелов, бяха пред трансфер в Локомотив (Пловдив), след като на "Герена" ги отписаха и не разчитаха на тях. Тогавашният наставник на "смърфовете" Емил Велев ги взе на "Лаута", искаше те да подпишат договори, но "сините" им направиха спънки. Това принуди Гочев да заиграе в аматьорски клуб. Бранителят се завърна в родния си Бургас и подсили участника в Югоизточната "В" група Мастер. 

Силата на Гочев е на левия бек, но той може да играе без проблем като ляво крило и дефанзивен халф. 

2_9.JPG