Тодор Янчев вече не е футболист на ЦСКА. Капитанът на “червените” разтрогна договора си с клуба. Един от най-обичаните и най-сърцати играчи в историята на “армейците” си тръгва в знак на солидарност към Стойчо Младенов, научи БЛИЦ.
 
Както е известно, треньорът бе уволнен от ЦСКА в първите дни след Нова година. Новината вбесила универсалния футболист, който решил да си тръгне от клуба, където в продължение на десетки години бе на терена.
 
“Тъжно, много тъжно. Тошко можеше да поиграе още един сезон поне. Всички ние обаче го поздравяваме за мъжката постъпка. Това е истински мъжкар, който не цепи басма на никого”, коментираха пред БЛИЦ фенове на ЦСКА.

Самият Янчев пък заяви пред БЛИЦ следното: "Не си тръгвам основно заради пари. Но използвам факта, че дълго време не съм получавал заплата, за да разтрогна с клуба. В
 противен случай нямаше да мога да прекратя договора ми, който изтича през лятото. Напускам заради отношението на ръководството към Стойчо Младенов. Заради цялостното му отношение към ЦСКА."