Интересен втори мач се очертава между Суонзи и Арсенал в Лондон, след като днес двата отбора направиха 2:2 в двубоя от третия кръг на ФА Къп. И предвид равенството се налага преиграване, за да бъде определено кой ще играе в следващата фаза.

Всички голове бяха отбелязани след почивката, като домакините се добраха до ремито три минути преди края на редовното време. "Лебедите" поведоха чрез Мичу в 58-ата минута. Грешка в защита позволи на испанеца да преодолее Пер Мертезакер и с човек на гърба да се справи и със стража за 1:0.

Гостите от Лондон изпитваха затруднения пред гола, но все пак той стана факт в 81-ата. Тогава Лукас Подолски стреля мигновено след пас към него и така изравни. Много малко след това Арсенал стигна и до пълен обрат. Гибс игра на двойно подаване и беше изведен отляво в наказателното поле. От въздуха левият бек не се поколеба да шутира и по този начин изведе "артилеристите" напред.

Играчите на Михаел Лаудруп обаче показаха характер и в 87-ата наказаха нова груба грешка на съперниковата отбрана. Оставен непокрит на втора греда Греъм си спря топката и с мощен шут фиксира крайното 2:2 и запази шансовете на тима си класиране напред.