Лудогорец даде старт на зимната селекция. Колумбиец се похвали, че идва в България, за да защитава екипа на шампионите. Става въпрос за 26-годишния Себастиан Ернандес. Полузащитникът е бивш юношески и младежки национал на страната си, а за последно е играл за Индепендиенте Меделин.

Договорът му с клуба от Разград ще е за 3 години и половина. От Лудогорец обаче все още не обявяват трансфера. Ернандес се похвали пред медиите в родината си, че преминаването му е факт.

"Отивам в Лудогорец, за да изпълня мечтата си и да играя за европейски тим", похвали се пред медиите в Колумбия халфът на Индепендиенте Меделин Себастиан Ернандес.

Очаква се играчът да пристигне в България на 14 януари. "Отивам в град с 33 000 жители, а тимът е лидер в шампионата. Така, че може да играя за шампиона и да изпълня мечтата си да нося фланелката на европейски отбор", заяви щастливият 26-годишен футболист.

Себастиан Ернандес е играл не само в родината си Колумбия, а и още Еквадор и Венецуела. Носил е екипите на Депортес Куиндо, Милионариос, Емелек, Депортиво (Кали), Онсе Калдас и Атлетико (Хулиа). Халфът има мачове за националните отбори на Колумбия до 17 и до 20 години. Играе предимно в центъра на халфовата линия.