ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е отказал играчите от идеята да бойкотират една от тренировките на тима, научи „Меридиан Мач". Целта на футболистите е била да се вдигне голям шум и да се фокусира общественото внимание върху плачевното финансово състояние на клуба. Това е станало точно след реванша от турнира за Купата на България, който „армейците" загубиха от Лудогорец с 0:1, но продължиха напред заради вкараните повече голове на чужд терен.


Всички играчи са били единодушни, че няма да се съблекат и няма да проведат заниманието в знак на протест. Футболистите дори са се обаждали на изпълнителния директор Георги Илиев, който е оторизиран от собствениците на клуба да отговаря по всички належащи въпроси. Майкъла обаче обяснил, че е на много важна среща за клуба и не може да говори. В последствие обаче играчите разбрали, че шефът им не бил на среща, а на кино, но не искал да говори, защото и той нямал никаква представа какви оправдания да даде на футболистите все пак се отказали от първоначалните си намерения и провели съвестно тренировката.


Повечето обаче били категорични, че могат да стискат зъби само до няколко дни. От високите етажи на ЦСКА отново излезе обещание, че разплащането с всички ще стане в дните преди Коледните празници.