Марек Дупница и Витоша Бистрица завършиха наравно 3:3 в дербито на Югозападната "В" група. Домакините водеха в резултата с 3:1, но само за 7 минути пуснаха два лесни гола. На стадион “Бончук” се събраха над 1000 фенове, които след края на двубоя се усъмниха в действията на домакините. Част от привържениците подмятаха, че след 3:1 Марек нарочно е пуснал двата гола. За Витоша Бистрица не игра премиерът Бойко Борисов. В 13-ата минута Анатоли Тодоров уцели гредата зад Белчев с хубав шут извън наказателното поле. Въпреки териториалното си превъзходство Витоша не създаде сериозно положение.

Всичките шест гола паднаха през второто полувреме. В 48-ата минута Димитър Георгиев с удар с глава прехвърли вратаря Симеонов за 1:0. След четири минути гостите от Витоша изравниха. След центриране от фаул на Стефанов топката се спря в мрежата за 1:1. Марек отново поведе в 58-ата минута. Екундайо Джайеоба изведе Боби Николов сам срещу стража Симеонов и резултатът стана 2:1. В 75-ата минута домакините покачиха на 3:1 с гол на Иван Янчев. В 83-ата минута игралият в ЦСКА и Академик София Аспарух Василев бе оставен непокрит близо до вратата на Марек и с глава намали на 3:2. В първата минута на добавеното време резервата Ковачев с далечен изстрел препарира Даниел Белчев за крайното 3:3.

Въпреки равенството Марек остава на първо място в класирането с 34 точки, втори вече е Сливнишки герой с 33, Витоша Бистрица е на трето място с 30.