ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Бившият украински национал и спряган за бъдещ треньор на националния отбор на страната си Андрий Шевченко от няколко месеца имал закачка с наша плеймейтка - Надя Господинова. Това разкриха източници от Украйна във връзка с приятелската среща с България, която се игра снощи на стадион "Васил Левски". Сънародниците на 36-годишния Шева надделяха с 1:0 срещу селекцията на Любослав Пенев.

Надя е една от основните претендентки за титлата Мис Плеймейт 2012 на предстоящия конкурс на списание "Плейбой", който ще се проведе този уикенд в Банско. 18-годишната Господинова и Шевченко се запознали това лято, при организацията на Европейското по футбол, на което Украйна и Полша бяха домакини.

Надя участвала като едно от момичетата, които били в организацията на първенството, тъй като от малка всяко лято е в Украина, където живеят роднините й. Шева се запознал с родната плеймейтка на една от тренировките на отбора си. Поискал й телефона, когато разбрал с учудване, че Надя не е украинка, а българка. От тогава двамата се чуват често, приятели са й във "Фейсбук". На въпроса дали има нещо повече от приятелство, българската плеймейтка отговаря само със загадъчна усмивка.

БЛИЦ припомня, че Шевченко е женен за американския модел Кристен Пазик. Двамата минаха под венчилото през 2004 година, а вече имат три деца - Джордан, Кристиан и Александър.