ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

БЛИЦ научи кой мач от предстоящия 13-и кръг на "А" група по коя телевизия ще се предава. Двубоят между ЦСКА и Берое ще бъде излъчван директно по БНТ, докато абонатите на "Булсатком" ще могат да гледат директно с картина дербито за първото място Лудогорец - "Левски", както и Локомотив (София) - Черноморец.

Мачът на "армейците" със селекцията на Петър Хубчев, победила с 1:0 Литекс в последния кръг, ще се играе в събота от 14:30 часа.

В събота от 14:30 часа пък е Локо (Сф) - Черноморец, а сблъсъкът на шампиона със "сините" от "Герена" е в неделя от 16:30 часа на "Лудогорец Арена".

Както е известно, БНТ и ТВ+ са двете телевизии, които към момента се сдобиха с ексклузивните права за излъчване на мачовете от "А" група, след като се разбраха с оглавяваната от Тодор Батков и Кирил Домусчиев фирма "Футбол Про Медиа". Цифровият канал на "Булсатком" има първи и трети избор, докато вторият е за националната телевизия. Beroe Online също плати за тв права, но само за двубоите на Берое, които не залягат в програмите на телевизиите. Първият излъчен мач във фенсайта на старозагорския клуб беше този с Литекс в събота, когато онлайн го наблюдаваха 1700 зрители.

13 кръг
17 ноември 2012 г. (събота), 14:30 часа
Локо (Сф) - Черноморец ТВ+ "Булсатком"
Локо (Пд) - Черно море
"Ботев" (Вр) - "Ботев" (Пд)
Етър - Славия
18 ноември 2012 г. (неделя), 14:30 часа
ЦСКА - Берое БНТ
Миньор - Монтана
18 ноември 2012 г. (неделя), 16:30 часа
Литекс - Пирин (ГД)
Лудогорец - "Левски" ТВ+ "Булсатком"

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА