Футболен съдия №1 на България Станислав Тодоров показа директен червен картон на бившия халф на Манчестър Юнайтед Ерик Джемба-Джемба в мача на Виктория (Пилзен) срещу Апоел (Тел Авив) в 4-ия кръг на Лига Европа. Срещата завърши 4:0 за домакините. Реферът се направи на строг  в 41-ата минута след груб фаул на камерунеца срещу Дарида от домакините. На практика това действие предреши изхода от двубоя, защото Виктория вече водеше с 2:0 в резултата и в последствие до края на срещата изкова класически успех с 3:0. Даниел Колар откри резултата за Виктория (Пилзен) в 23-ата минута, а в 40-ата 20-годишният Давид Щипек покачи на 2:0.

Отново Колар бе точен в 76-ата за 3:0, а в 84-ата минута Милан Бакош фиксира крайното 4:0. Щипек бе декориран в жълто от Станислав Тодоров, какти и Давид Лимберски от става на домакините. За гостите официално предупредени бяха Елрой Коен и Валид Бадиер.

 Асистенти на Тодоров бяха Венцислав Гаврилов и Николай Ангелов. Четвърти рефер пък бе Веселин Мишев, а допълнителни съдии - Николай Йорданов и Георги Йорданов.

За Станислав Тодоров това е втори мач от груповата фаза на Лига Европа през този сезон, след като свири Рапид (Виена) – Розенборг (1:2). През тази година той ръководи два мача от квалификациите на турнира и един от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

В рамките на последния месец 36-годишният шуменец ръководи двете най-големи дербита в българския футбол: ЦСКА – “Левски” (1:0) и Локомотив (Пловдив) – “Ботев” (Пловдив) (2:2).