Националният вратар на България Николай Михайлов инкасира три гола, а неговият Твенте загуби с 0:3 гостуването си на Леванте в мач от Група "L" на Лига Европа. И трите попадения бяха отбелязани след почивката.

Първо в 59-ата Мичел откри резултата от дузпа. В рамките на десетина минути към края на срещата Риос на два пъти наказа Михайлов, за да оформи крайния успех на "прилепите" на 3:0.

За испанците това беше втора победа, с която заемат второто място с 6 точки. Твенте пък има само две и се намира на 3-а позиция. Лидер е Хановер 96 със 7 точки, докато Хелзингборг е на последната позиция с 1 т.

Именно между тези два отбора беше и другият двубой днес от групата. Германците измъкнаха трите точки изключително драматично с успех с 2:1. Маме Диуф беше извел гостите от Бундеслигата напред още в 12-ата минута. В 91-ата обаче Сантос взриви стадиона с изравнително попадение.

Радостта на домакините обаче продължи кратко, защото в 93-ата Я Конан се разписа за крайното 2:1 и по този начин донесе втори три точки на тима си.