Една-единствена въпросителна около състава за Чехия има селекционерът Любослав Пенев, пише „Тема Спорт“. Тя е свързана с това кой да играе като краен бранител – Илия Миланов или Михаил Венков. Както е известно, Иван Бандаловски бе изгонен при домакинството на Дания (1:1), а Петър Занев няма да успее да се възстанови за гостуването в Прага. Веселин Минев пък има още един мач наказание.

Със сигурност Йордан Минев ще е титуляр. Ако Любо заложи на Илия Миланов, бекът на Лудогорец ще играе отново отляво. Ако селекционерът обаче заложи на Михаил Венков, Минев ще се върне на обичайната си позиция, на която играе – десен краен защитник. Бранителят на Литекс, който се появи като резерва срещу „динамита“, е с по-големи шансове за изява от защитника на ЦСКА.

Димитър Рангелов отново ще води атаката на „трикольорите“, а Емил Гъргоров няма да е готов и за този мач, като дори може и да не пътува с отбора до Прага. Добрата новина е, че в състава, след изтърпяно наказание, се завръща Светослав Дяков. Той ще заеме обичайната си позиция пред защитата, а Георги Илиев, който започна като титуляр срещу Дания, ще седна на пейката.