Считаният за нов треньор на Локомотив (Пловдив) Стефан Генов даде първата си пресконференция след завръщането на "Лаута". 58-годишният специалист беше представен за наставник на "смърфовете", но сподели, че все още няма подписан договор.

"Обадиха ми се вчера следобед, имах среща с представител на собственика Веселин Марешки. Все още нямам договор. Сигурно ще подпиша в понеделник, когато ще се видя с г-н Марешки", каза Стефан Генов.

"Уверен съм, че ще успея да върна Локомотив там, където му е мястото, а именно - сред най-добрите в българския футбол. Радвам се, че се завърнах у дома", коментира още спецът, на когото ще помагат Христо Колев-Бащата, Петър Пашев и Радостин Станев.

"До зимата ще разполагам с тези футболисти, които са налични и в момента. Те имат потенциал и съм убеден, че ще го разкрият. През паузата между двата полусезона ще искам отборът да се подсили с нови имена, защото има нужда", каза Генов.

"Не за първи път поемам Локомотив в такава критична ситуация. Веднъж вече го сторихме с Аян Садъков през 2006 година и след това завършихме шести. С просто око е видно, че организационно нещата не стоят добре, но по тези въпроси ще разговарям с ръководството в понеделник. Не се чувствам резерва на Гонзо. Аз съм си аз, той си е той. Благодарен съм при всички случаи на клуба за проявения интерес към мен", добави новият треньор на Локомотив (Пловдив).

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА