Изненадващата раздяла на Георги Иванов с Локо (Пд) не е прецедент в историята на клуба, показа проверка на БЛИЦ. Подобен случай имаше и през лятото на 2011 година, когато Атанас Джамбазки пое треньорския пост.

Той бе обявен за новия наставник на “черно-белите” на 15 юни около 12:30 по обяд. Сутринта на 17 юни обаче се разбра, че всъщност Джамбазки и тогавашният президент на клуба Константин Динев имат непреодолими различия.

Така стажът на Джамбазки на “Лаута” продължи малко повече от 24 часа. В това време обаче специалистът не успя да проведе нито една тренировка. Интересното е, че Динев имаше и готов вариант за заместник на Джамбазки – македонецът Драган Канатларовски.

Авантюрата на Георги Иванов продължи точно 23 часа, след като специалистът напусна днес по обяд. В момента обаче текат нови преговори между Гонзо и собственика на клуба Веселин Марешки и не е ясно дали от утре бившият наставник и директор на “Левски” няма да се завърне на “Лаута”.

Според източници на БЛИЦ евентуалното връщане на Иванов ще е свързано с цялостно преразпределяне на задачите на хората в ръководството. Гонзо има свое виждане за начина на управление на клуба и настоява всичко да се промени според желанията му. Още вчера той призова спортно-техническата власт да се даде в ръцете на Христо Бонев, който в момента е почетен президент и само съветва Марешки, без да има реални ангажименти и задължения към клуба.