Почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев изказа благодарността си към вече бившия треньор Емил Велев.

“Всички ние, аз, феновете и ръководството трябва да благодарим на Емил Велев. Да му благодарим за времето, през което работи тук. Миналата година имахме изключително силен отбор, който се бореше за тройката и за Купата. После след евроучастието ни много футболисти ни напуснаха и дойдоха нови и Велев нямаше време да сглоби нов отбор. Дойдоха и последните резултати, които доведоха и до решението на господин Марешки да го смени”, коментира Бонев.

Той не пропусна възможността да се изкаже ласкаво и за собственика на тима Веселин Марешки. Повод за реакцията му бе внесеното от бизнесмена пояснение за изказването от преди време, че и “друг път е купувал ненужни вещи”.

„Беше много важно за всички нас, локомотивци, направеното от господин Марешки уточнение. В Локомотив ние сме едно семейство и всичко, което правим, го правим от сърце и с много чувства. Затова казаното от господин Марешки е успокояващо за нашите фенове, които виждат това, което се прави за въвеждане на ред в клуба ни. Затова нашите фенове ще напълнят стадиона ни на първия мач на Гонзо като старши треньор и ще подкрепят отбора срещу Славия”, завърши Бонев.