Само два официални мача бяха достатъчни на БФС и в частност на президента Борислав Михайлов да се убеди, че Любослав Пенев е точният човек за националния отбор. Престижното реми с Италия (2:2) и успехът над Армения (1:0) може да донесат нов договор на Любо, пише в. "Тема Спорт".

Както е известно, в началото на ноември миналата година той парафира за 2 години с опция за удължаване с още две. От футболната централа са готови да задействат анекса му още сега, тъй като основната цел пред Пенев е да класира отбора на Евро 2016, където вече ще участват 24 отбора и шансовете ни ще бъдат доста по-големи. За нея обаче на Любо ще му трябва поне един цикъл, което автоматично значи още две години начело на тима.

На "Иван Асен II" 26 са изключително доволни от хода на подмладяване и на промяна на "трикольорите", който Пенев предприе.

Единствено оферта от Примера дивисион би могла да развали плановете на Боби и компания. Според запознати Любо е готов да остави националите, ако получи предложение от испанското първенство.