Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки призна, че е бил помолен да спаси "смърфовете" и лесно се е навил да замени Константин Динев на "Лаута". За варненския бос обаче "черно-белите" са "ненужно нещо", но той сподели, че и друг път си е купувал неща, от които няма нужда.

"Бях помолен да купя Локомотив, да спася клуба. И друг път съм купувал неща, от които нямам нужда", каза в ефира на btv аптекарският бос Веселин Марешки на въпрос защо е решил да влезе в българския футбол.

http://static.blitz.bg/thumbnails/640/201209/20120926.nbijccceza.jpg

Варненският богаташ аргументира и решението си да подложи на изпитание лоялността на "черно-белите", след като подложи футболисти на детектора на лъжата.

"И преди съм пробвал уреда, за да видя дали ще се оправдаят съмненията ми. Взел съм професионален детектор. Мисля, че е много точен. Пробвал съм го веднъж, за лични цели. Исках да видя дали ще се оправдаят съмненията ми спрямо един човек. За мен е важно да разбера дали въобще някога даден футболист е участвал в уреждане на мачове. Веднъж замесен, той вече е покварен", коментира Марешки.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА