Минитурнето на Локомотив (Сф) в Гърция е под въпрос, научи БЛИЦ.  Шефовете на клуба от “Надежда” все още очакват факс, с който да бъде потвърдена контролата в Гърция по време на паузата в първенството на "А" група заради световните квалификации на националния отбор.

Двубоят с Арис на неговия стадион в Солун трябва да се играе на 13 октомври. Предния ден "железничарите" ще потеглят от София. Спарингът се урежда със съдействието на гръцки мениджър. Домакините ще поемат разноските по пътуването на "червено-черните”.

“Започваме вече да се притесняваме, тъй като все още нямама потвърждение от гърците. Телефоните на мениджъра, който ни урежда визитата, са изключени. Не можем да го намерим. Дано контролата все пак да се играе”, заяви изпълнителният директор на Локото Георги Марков пред БЛИЦ. На 10 октомври столичани ще гостуват на Марек в Дупница. Третодивизионният тим ще приеме Кристиян Добрев и компания от 16, 00 часа на култовия стадион “Бончук”, където глава са прекланяли европейски грандове като Байерн и Абърдийн.