Интер продължава да няма победа като домакин от началото на сезона. В мач от Група “Н” на Лига Европа “нерадзурите” отстъпиха с 2:2 на Рубин. От началото на лятото тимът от Милано продължава с неубедителните си изяви у дома. Тимът на Андреа Страмачони има две загуби (едно в Лига Европа) и две равенства (едно в Лига Европа) на “Джузепе Меаца” он началото а сезона.
 
Александър Рязанцев откри резулата в 17-ата минута, когато се оказа най-бърз, след като Самир Ханданович парира удара на Бибрас Натхо от дузпа. 19-годишният хърватин Марко Ливая изравни в 39-ата минута, когато с глава засече центриране на Естебан Камбиасо.
 
В 84-ата минута Саломон Рондон върна аванса на гостите от Казан. Той получи хубав извеждащ пас от Роман Ерьоменко, пребори се със Андреа Ранокия и би покрая Ханданович в долния ляв ъгъл на вратата. В добавеното време японският национал Юто Нагатомо донесе точката на Интер.
 
Българският национал Иван Иванов игра цял мач за Партизан при домакинското нулево равенство с азербайджанския дебютант в групова фаза на евротурнирите Нефтчи (Баку).

ГРУПА “Н”
__________.jpgрубин_1.jpgИнтер – Рубин 2:2
0:1 Александър Рязанцев (18), 1:1 Марко Ливая (38), 1:2 Саломон Рондон (83), 2:2 Юто Нагатомо (90+2)


 
1par.jpg1nef.jpgПартизан – Нефтчи 0:0