Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Феновете на Арсенал са изключително разочаровани от новината за трансфера Робин ван Перси в Манчестър Юнайтед, а голяма част от тях започнаха да палят фланелки на холандския национал.

Късно снощи Арсенал и Манчестър Юнайтед официално обявиха, че са се договорили за трансфера на холандеца, а часове по-късно привърженици на “артилеристите” пуснаха клипове в Youtube, на които се вижда как се палят фланелки на Ван Перси.

29-годишният нападател стана голмайстор на Висшата лига през миналия сезон с 30 отбелязани гола, като 2 от тях бяха от дузпа. Ван Перси бе на път да се превърне в една от легендите на “топчиите”, но вместо това става един от най-омразните футболисти в очите на феновете, които трудно приемат трансфера му в пряк конкурент от Висшата лига. Далеч по-приемливо за тях щеше да е евентуално преминаване в Ювентус, който също бе сред кандидатите за подписа на холандеца.

Подобно бе отношението на привържениците и към френския национал Самир Насри, който през миналия сезон избяга с Манчестър Сити.