Един от най-добрите спортни журналисти Владимир Зарков проведе поредната си словесна стрелба срещу колеги. Силното перо на Владо се стовари за сетен път върху корифея Георги Атанасов, доказано име в гилдията от години. Сега обаче ударът е далеч по-силен. БЛИЦ публикува без редакторска намеса целия материал, появил се днес на страниците на “7 дни спорт”.  Защо пускаме коментара ли – защото няма нищо по-ужасяващо от персоналните атаки между колеги. Атаки, в които моралът и етиката са изцапани от плюнки. Атаки, засягащи достойнството и честта, изграждани с години. БЛИЦ уточнява за тези, които не знаят, че през 90-те Георги Атанасов бе главен редактор на вестник “Меридиан Мач”, а Владо Зарков - негов първи заместник. Всъщност, ето го коментара:
 
ЦСКА е на днешното дередже заради всички онези, които са свикнали да живеят от „любовта” си към този клуб. Те не искат силен и независим ЦСКА. Тогава са пионки в народното доволство. На тях им трябват кризи, на тях им е нужна военна ситуация в Борисовата градина, за да се изживяват като модерни Джугашвилчета. И да манипулират тълпата. А от това си пълнят джоба, продавайки личните пасквилчета.
 
Кажете ми може ли да си нормален човек, да плюеш срещу разсипниците на клуба и всяка седмица да се разписваш под ведомост при... Тодор Батков!?
 
Може, ако си живееш добре от кризата в ЦСКА. Може ли да си флагман на революцията в ЦСКА, когато и днес си на хонорар при собствениците в сянка на Левски. ГА може. Признал съм го отдавна. За него сексуален, финансов и всякакъв друг блян си остава мустакатата гроздоберачка от двата стари лева. Човек с такива идеали е идеален за този ЦСКА. Затова и клубът ще е на мизерно дередже. Защото дори революциите на такива като ГА всъщност се финансират и следят от Герена. Или където там му дават стотинките. Та този ГА беше работник на Наско Сираков и партньорите му. Той седна на маса и представи бъдещото престъпно футболно правителство на Борислав Михайлов като най-доброто, идвало на власт. Властта, изхвърлила ЦСКА от Европа!
 
И този ще е знаме днес на задаващите се промени в ЦСКА!? Бог да го пази този клуб от феновете му. Защото, ако има „привърженици”, които наистина живеят от мъките на ЦСКА, това са такива като ГА Та той е единственият, ПРОДАЛ ОФИЦИАЛНО СЕКТОР „Г” на левскар!
 
Този червен
поп Кръстьо ли е
истински българин?
 
Той мрази Васил Левски, защото е положил началото на освобождението от турците и ГА вместо шеф на „Хюриет” станал списвач в „Работническо дело”!? И имал само един служебен телефон, а не два мобифона?
Утре Армията ли ще вярва на мустакатия, сложил заглавието „Любо Пенев умира до дни” през далечната 1993 година? Ако го направи, значи ЦСКА се е превърнал в обикновен селски клуб.
 
Забелязвате ли, че ЦСКА страда, откакто медийни олигофрени истеризираха обстановката? Вече 20 години те се опитват да командват ЦСКА, без да са дали стотинка за този клуб. Нещо повече, само са лапали. ГА домъкна Петър Калпакчиев с обяснението, че това е бизнесменът, който ще превърне ЦСКА в Барселона. ГА беше сред хората, инициирали пуча срещу „Мултигруп”, довел по-късно до джиросването на акциите на Васил Божков. ГА славославеше и Лупи, и „Титан” с обяснението, че при тях няма как да е по-лошо. И не на последно място—ГА направи така, че на хора като Павлов и Божков да им писне и след като се изгаврят с него на килимчето, да зарежат ЦСКА в агония. Хора, инвестирали общо над 100 милиона в ЦСКА!
 
Милионите на тези хора
плашеха онези, които
финансират ГА
 
И затова той винаги провокира напрежение в Борисовата градина. Срещу всеки, който иска ЦСКА да се развива.
 
Пак казвам - такива плазмодии като ГА не искат силен ЦСКА. Той е единственият опозиционер в света, напълнил гащите в буквалния смисъл, когато един от босовете на армейците го привика на руска улица. И след това ГА се върна в редакцията и разпореди: „Пишете за него дори че е красив!”
 
Такива като ГА чакат вътрешни войни, за да се облажат. Той беше с „Титан” до последно. И стана партизанин на 8 септември. С надеждата да слезе на 9-и от гората и да оглави Армията. Няма как да е друго мисленето на човек, който си носеше касовите бележки от автомивката в касата на вестника и пищеше, че не му осребрявали 2,15 лева с обяснението: „Мия служебна кола”! Разбирате ли, той иска да е винаги член на подобни като задаващото се временно правителство, защото тогава най-добре се краде. Тогава е най-сладко да си от ЦСКА. Тогава „служебните” облаги са най-ясни. ГА иска да е винаги футболният Беров. Защото знае само събиране. А единственото, което изважда, е душата на ЦСКА.
 
А най ми е жал за феновете на ЦСКА. Някога те бяха сред най-интелигентните хора в столицата. Затова и никога не са били водени за носа от селски беци като ГА. Днес за част от наследниците на тази прослойка единственият дневен оргазъм е поредната червена полюция на Джугашвилчо.
Боже Господи, наистина ли когато си давал акъл, червените са били на учения?
 
Толкова лесно манипулируема ли е публиката на ЦСКА? Не се ли пита защо, въпреки че е на издръжка при Сираков, Батков или някой друг от Подуяне, ГА все нещо ги плюнчи?! Ами ако отговорът е, че той е една изкуствена опозиция, контролирана отвън. И защо ГА толкова бързо изплува точно днес, когато най-накрая в ЦСКА почва да се прави нещо читаво? Елементарно - защото тези зад ГА, тези с ГА не искат читав ЦСКА! И той никога няма да е такъв.
ВЛАДИМИР ЗАРКОВ