Една от звездите на българския национален отбор по волейбол - Цветан Соколов, единствен бе недоволен при празничното посрещане на националите на летище „София” след четвъртото място на Олимпиадата в Лондон.

"Чувството да си олимпиец?! Много хубаво, много странно, не може да се опише. Това, което изживяхме на Олимпиадата, бе неописуемо. На тези години, на които сме ние, за първа Олимпиада направихме горе-долу добро класиране. Казвам горе-долу, защото имахме шанс за медал, и го изпуснахме. Радваме всички хора, за тях това чувство дори те повече го усещат, отколкото ние“, заяви Соколов.

Той изказа възхищението си от българската публика: "Мога да кажа на тези хора голямо благодаря. Също за тези, които дойдоха да ни подкрепят в залата, бяха на всеки мач, не спираха да ни аплодират, дори когато губехме, бяха винаги зад нас. Само едно голямо благодаря на тях. Имаше моменти срещу Италия в последния мач, в които не трябваше да бъркаме, но ние бъркахме. Сега чак осъзнаваме какво сме постигнали. Щастливи сме, че зарадвахме хората, но аз не съм доволен. Можехме още повече да направим. Борихме се на полуфинала и за третото място, но много малко не ни достигна и във важните моменти се пречупихме”, допълни волейболистът./БЛИЦ