Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Станка Златева е съсипана след снощния финал в борбата при 72-килограмовите състезателки, съобщиха източници на БЛИЦ от олимпийското село. Нашето момиче претърпя загуба с туш от рускинята Наталия Воробьова. Непосредствено след фаталния мач Станка промълви пред телевизионните камери: “Нищо не става от мене...”.
 
“От залата до олимпийското село Станка не спря да плаче. Беше и много мъчно. Плачеше с глас. Когато си включи телефона, имаше десетки неприети повиквания. Тя обаче не искаше да разговаря с никого. Плачеше с глас. После се прибра в хотелската си стая и се затвори вътре. Не желаеше да излиза, нито да яде. В момента Станка е в тежка депресия и всички се опитваме да й помогнем. Какви ли не мисли й минават през главата – да се откаже, да сложи край на кариерата си, да се махне от големия град и да се прибере на село. Разбира ме я и я подкрепяме. Тя обаче е страхотен спортист и ние ще направим и невъзможното, за да я разубедим. След Пекин Станка си мислеше същите неща, но ето че се върна на тепиха”, заявиха пред БЛИЦ източници от българската федерация по борба.  
 
Припомняме, че Станка за втори път изпусна олимпийското злато. Преди 4 години в Пекин тя отстъпи на финала на представителката на Китай Жао Ванг, а сега бе победена от рускинята Воробьова.