Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Станка Златева още не се е появила на олимпийския тепих в Лондон, но за сметка на това майка й не скучае. Веселина Йорданова от сливенското село Крушаре изживява незабравими мигове покрай Олимпиадата. Станка е на Острова от 4 август, а няколко дни по-късно там пристигна и майка й заедно със съпругата на националния треньор по свободна борба Симеон Щерев – Мария.

Двете са на Острова по програмата "Благодаря ти, мамо" на известната компания "Проктър и Гембъл", която е един от големите спонсори на Игрите. За Веска пък това е първо излизане от България.

"Досега не се бях качвала на самолет", сподели с усмивка жената от сливенското село Крушаре.

Цял ден Веска и Мария бяха глезени със спа и други разкрасителни процедури. Вечерта двете българки бяха гости на партито на "P&G" в една от най-големите винарни на Лондон - "Винополис". Сред ВИП-овете беше и легендата на световния и сръбски баскетбол и шеф на олимпийския комитет на комшиите Владе Дивац. Всяка страна участничка беше привествана със своя песен на партито. За България пуснаха "Излел е Дельо Хайдутин". 2_10.jpg

Неочаквано в разгара на партито се появиха... принц Уилям и съпругата му Кейт. Суматоха от камери и фотоапарати съпътстваше звездната двойка. Веселина Йорданова официално бе представена на престолонаследника и съпругата му. Тя се ръкува с тях и благодари за домакинството на Лондон за Олимпийските игри през тази година.

Уилям и Кейт пожелаха успех на Станка Златева и на всички български спортисти. Кралските особи продъжиха да обикалят и да обръщат внимание на присъстващите на партито. До момента, в който всички леко се усъмниха, че всъщност Уилям е доста нисичък. Чак тогава домакините разкриха, че това са двойници на кралския наследник и съпругата му. Това обаче не помрачи настроението на леля Веска и другите, а напротив. Всеки един от присъстващите поиска и естествено получи шанс да се снима с Уилям и Кейт.

"Много съм развълнувана. Всичко давам за титла на моето момиче. Толкова много очаквания са отправени към Станка на 9 август. Вярвам в успеха й. Тя е боец, а треньорът й Симеон Щерев е като баща за нея, след като съпругът ми почина!", споделя още майката на Станка.

Тя е щастлива, че за първи път в живота си ще наблюдава дъщеря си по време на световно състезание.