Българският премиер Бойко Борисов не се сдържа, наруши обещанието си и се срещна с българските олимпийци в Лондон. Министър-председателят е на посещение в английската столица за среща с премиера Дейвид Камерън.
 
Дни преди заминаването си Борисов обеща да не ходи при родните олимпийци, за да не ги разсейва от целите им. Освен това той подчерта, че има доста сериозна работа с Камерън. Срещата между родния премиер и спортистите се състоя в българското посолство.
 
Заедно с Бойко Борисов бяха министърът на икономиката и енергетиката Дилян Добрев и министърът на транспорта Ивайло Московски. Премиерът поздрави и разцелува Ивет Лалова, Данчо Йовчев и Тервел Пулев за представянето им на Олимпиадата и се поинтересува за подробности около конкретните състезания. Борисов пожела успех на Малката Кобра на полуфинала и на волейболистите, въпреки че няма да може да остане да гледа мача им с Германия.
 
На срещата присъстваха още Стефка Костадинова, Белчо Горанов, инж. Данчо Лазаров, Любо Ганев, Валентин Йорданов, Красимир Дунев, Свилен Нейков и други. Бойко Борисов получи и няколко подаръка. От президента на федерацията по борба Валентин Йорданов премиерът получи фланелка и книга “Историята на българската борба”. Красимир Инински му подари плакет от името на централата по бокс.