Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов нападна индиректно БФС и комисиите в него по време на посещението на “армейците” в клубния музей.

„Не очаквам нищо от Апелативната комисия на БФС, очаквам нещата да се влошават. Както знаете, единият от мачовете ни първоначално беше насрочен за 1 септември, но вчера го дръпнаха за 31 август. Сами си направете извода защо, причината не е мачът на националния отбор (бел. а. - след 31 август изтича наказанието за картотекиране и ЦСКА може да използва всички нови футболисти.)“, каза Стойчо Младенов пред медиите.

„За мача с Литекс имаме 11 полеви футболисти. Знаете, аз съм наказан, наказани са Грънчов и Анисе. Уморих се да говоря. Като казвам истината, ставам ревльо. Непрекъснато си създавам нови врагове, но да знаете, аз не плача“, отсече треньорът на ЦСКА.

„От петък не съм говорил нищо нито със сегашните собственици, нито с хора от инициативния комитет. По-късно днес ще се виждам с нашите шефове и ще имам яснота. Но не знам дали ще мога да ви я споделя. Не ме интересува кой ще ръководи клуба, за мен е важно нещата да са в цветущо състояние “,завърши Младенов.