Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Контролата между шампиона на България Лудогорец и английския Евертън ще бъде предавана на живо по ТВ 7. Двубоят е утре от 15:00 часа на "Гудисън Парк" в Ливърпул. Първоначално разградчани обявиха, че той ще бъде от 20:00 часа, но в крайна сметка срещата е била изместена за по-рано.

Интерес към прякото предаването на мача от Ливърпул имаше и от страна на Нова телевизия и Диема, но в последния момент ТВ 7 е спечелила търга.

Все още не е ясно дали но­сителят на правата за този мач ще може да предава и втората контрола на Лудогорец. Тя ще бъде на 5 август. В нея най-вероятно съперник на възпитаниците на Ивайло Петев ще бъде Блекпул. Часът на спаринга все още е в процес на уточняване. Вариант за противник на същата дата е и елитният Саутхемптън, но за момента "светците" все още не са дали съгласието си.

Шампионите заминаха с група от 22-ма футболисти за Англия. Сред тях не попаднаха франк Гуела и Мирослав Иванов. Ръководството на разградчани не е успяло да извади виза на 26-годишния котдивоарец и заради това той ще остане да се подготвя сам в Разград. Деко пък няма да пътува по лични причини.

Възстановяващите се от контузии Михаил Александров и Светослав Дяков са сред избраниците на Петев за лагера в Англия. По всяка вероятност специалистът ще пусне двамата в поне един от мачо­вете на зелените на Острова.