Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на "Левски" Илиан Илиев изпълни желанието на феновете и махна Иво Иванов. Защитникът се води за любимец на варненеца, което никак не се хареса на най-верните привърженици на "сините".

Бесни заради краха в Сараево ултраси опитаха да линчуват Иво Иванов, но ето че сега желанието им е изпълнено и повече няма да го виждат с екипа на "Левски". Бранителят е върнат на Берое, а в същото време от Стара Загора на "Герена" пристига нов защитник - Димитър Везалов. Любопитното за него е, че преди време се провали в ЦСКА, след като беше взет на проби и дори игра в контролен мач за "армейците". По това време Везалов беше играч на Свиленград, след което игра в Любимец, за да се озове в Берое, а сега в "Левски".

Везалов е роден на 13 април 1987 година в Банско. Юноша е на Септември (София). Дебютира в "А" група на 17-годишна възраст с екипа на Марек, където треньор е неговият откривател Румен Стоянов. По-късно бранителят изкарва сезон и половина в Свиленград и помага на местния тим да се класира за професионалния футбол, след което кариерата му преминава през Монтана, Септември и отново в Свиленград, където е до началото на 2010 г. Тогава Везалов подписва с Любимец. В края на 2011-а Илиан Илиев привлича Везалов в Берое и той бързо се утвърждава в титулярния състав.

В същото време ръководството на "Левски" изпълни заканата си и наложи глоби на играчите и треньорите след срамното отпадане от евротурнирите. Заплатите на "сините" са орязани с 50%.