Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА загуби с 0:2 от гръцкия Атромитос в контрола, която се игра при закрити врати на стадион “Българска армия”. Стойчо Младенов имаше на разположение чисто нов състав, след като вчера 8 футболисти бяха освободени.

В стартовите единадесет излязоха трима от привлечените от Локомотив (Пловдив) – Бенжелюн, Джереми Родригес и Сержиньо. Сред титулярите беше румънският офанзивен полузащитник Александру Пакурар. В защита излязоха отдясно Джереми Родгирес, в средата Грънчов и Юнес Бенжелюн, а отляво Костадин Стоянов. В средата на терена започнаха юношата Милен Иванов и Тенгариня, по крилата Серж Ноаджи и Сержиньо. В атака играха Мишел Платини, а зад него Александру Пакурар, който си сменяше мястото със Сержиньо.

През второто полувреме влязоха още трима нови футболисти, пристигнали от Локомотив (Пловдив), за които БЛИЦ вече съобщи, че са договорени и ще играят в ЦСКА - Михаил Венков, Илиас Кирикиадис и нападателят Тасио.

В началото на двубоя Ноаджи направи няколко груби фаула, което предизвика гнева на гостите от Гърция. В 11-ата минута Брито отправи опасен удар, но покрай вратата на Макенджиев. Минута след това Платини беше изведен зад защитата на Атромитос, но сам срещу вратаря не успя да го преодолее. В 30-ата минута играч от гостите няколко пъти опита да влезе остро в краката на Платини, който за малко да му отвърне, но не се стигна до последици. След 35-ата минута гърците взеха инициативата, Белич отправи коварен удар и едва не откри резултата. В 42-ата минута Атромитос стигна до попадение. Гарсия Мигел отправи удар по земя и реализира.

На полувремето Стойчо Младенов направи четири промени и в игра се появиха младият вратар Анатоли Господинов, Михаил Венков, Килиан Шеридън и Илияс Кирикиядис. В 52-ата минута Атромитос поведе с 2:0. Епстайн центрира в наказателното поле и Иглесиас с хубав удар разстреля Господинов.

До края на двубоя ЦСКА се поразигра, но не успя да стигне дори до почетно попадение. В 67-ата минута Венков центрира опасно, но двама играчи в червено се разминаха с топката. В 75-ата минута Платини напусна игра и на негово място влезе Тасио, а капитанската лента отиде на ръката на младия юноша на ЦСКА Ангел Грънчов. Последва опасен удар на халфа Кирякидис над вратата и опасен изстрел на Пакурар./БЛИЦ

ЦСКА – АТРОМИТОС 0:2
0:1 Мигел Гарсия (42), 0:2 Иглесиас (52)

ЦСКА
: 88.Благой Макенджиев, 2.Джереми Родригес, 25.Ангел Грънчов, 33.Юнес Бенжелюн, 6.Костадин Стоянов, 10.Сержиньо, 14.Серж Ноаджи, 24.Бернардо Тенгариня, 27.Милен Иванов, 20.Александру Пакурар, 23.Мишел Платини
Резерви: 1.Анатоли Господинов, 9.Килиън Шеридън, 18.Михаил Венков, 28.Илиас Кириакидис, 31.Тасио