Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Луд екшън се разигра на "Герена" при завръщането на "Левски" от Босна и Херцеговина, където снощи селекцията на Илиан Илиев стана за срам, загуби с 1:3 от ФК Сараево и отпадна безславно от Лига Европа. Напрежението на "Георги Аспарухов" ескалира, а футболисти и журналисти дори бяха бити от разгневените ултраси!

Близо 150 обезумели привърженици на клуба окупираха съблекалнята и поискаха обяснение за бездушната игра. Илиан Илиев обаче беше залостил играчите си в съблекалнята, а полицаите едва удържаха феновете да не нахлуят и да ги пребият, предаде репортер на БЛИЦ.

Първоначално на "Герена" имаше едва 4-5 полицаи, които обаче усетиха, че няма да овладеят ситуацията и извикаха подкрепление. Униформените набъбнаха до 50-ина, а ултрасите бяха три пъти повече - около 150.

Привържениците крещяха и настояваха футболистите и треньорите да се явят пред тях и да им дадат обяснение за отпадането от евротурнирите. Пръв при феновете се показа Илиан Илиев. Наставникът очевидно беше уплашен от случващото се. Ядосаните фенове го засипаха с псувни.

"Много съжаляваме, разберете ни! Какво искате? Да влезете вътре и да убиете трима играчи ли?!", обърна се Илиев към привържениците, едва удържани от полицаите.

"Ти си шестият, който идва и само дава празни обещания!", гневяха се ултрасите, след което Илиев се върна обратно в съблекалнята.

След това пред феновете се яви Станислав Ангелов, който ги вбеси още повече. "Какво искате, бе?!", обърна се Пелето към ултрасите, след което един от тях му нанесе ритник, друг го изблъска.

Ангелов беше засипан и с псувни и плюнки, полицаите също бяха блъскани. На един от тях дори му падна фуражката. В мелето пострадаха и представители на медиите, като журналистите веднага се разбягаха.

Унизеният Станислав Ангелов също "запали гумите" и на бегом се прибра в съблекалнята. След него при феновете излязоха още Владимир Гаджев, Иво Иванов, Христо Йовов и други, на които ядосаните привърженици не спряха да крещят.

Най-обиждан беше Иво Иванов. Феновете го посъветваха по-добре да си събира багажа и да напуска, тъй като според тях не е за "Левски". Привържениците му четоха и конско, защо всяка нощ е на линия във "Фейсбук", а не спи.

Преди разигралите се грозни сцени Илиан Илиев тренира играчите си, но вътре на стадион "Георги Аспарухов", за да нямат привържениците достъп до тях.