Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Шериф (Тираспол) ще бъде следващият съперник на българския шампион Лудогорец в Шампионската лига, ако разградчани успеят да отстранят Динамо (Загреб) в реванша утре. Молдовският тим победи арменския Улисес с 1:0 и с общ резултат 2:0 продължава напред в турнира. Българският национал Владислав Стоянов пък пази цял мач за домакините и отново не допусна гол в своята врата.

Мирал Самарджич вкара безценния гол на реванша срещу храбрите арменци от дузпа в 67-ата минута. Лудогорец сега има отличен шанс да се класира в мечтаните групи на Шампионската лига. При нов триумф тимът на Ивайло Петев ще се класира за плейофния кръг на Шампионската лига, което гарантира минимум участие в групите на Лига Европа. Постижението изглежда напълно постижимо с оглед благосклонния жребий. Преди това обаче тимът от Разград трябва да преодолее Динамо (Загреб).

Първата среща на "Лудогорец Арена" завърши без победител - 1:1, след като хърватите изравниха с гол в 93-ата минута и всичко остана да се реши на реванша на стадион "Максимир" на 25 юли. Мачът е от 21,45 и ще бъде предаван пряко по "Диема".

Шериф ще бъде домакин на първия мач срещу Лудогорец или Динамо (Загреб). Датите са 31 юли и 1 август, а реваншът в Разград или Загреб ще бъде на 7 или 8 август.