Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Над 500 привърженици на Локомотив (Пловдив) окупираха "Лаута" за вечерната тренировка на любимия им отбор. "Смърфовете" обаче бяха много ядосани и се разбесняха, когато видяха, че на пистата се появяват журналисти и фоторепортери.

"Махайте се, нямате работа тук!", крещяха разпалено ултрасите и засипаха с псувни представителите на медиите.

"Всички фенове оставаме твърдо зад отбора", обявиха "смърфовете" и посъветваха журналистите, че е по-добре за здравето им, ако си тръгнат от "Лаута".

Както вече стана ясно, в Локо (Пд) настъпиха сътресения, след като Коко Динев официално обяви оттеглянето си. Именно това обаче беше желанието на феновете, които обявиха война на шефа, намеквайки, че манипулира мачовете на отбора с цел печалби от залози. След напускането на Динев обаче бъдещето на "смърфовете" стана неясно, а Атанас Узунов се нагърби със задачата да търси купувач на клуба.

Отборът все пак ще пътува за Холандия, където в четвъртък от 21:00 часа му предстои реванш с Витес от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши при зрелищното 4:4. По време на мача в Ловеч феновете за пореден път издигнаха транспаранти срещу Коко Динев, намеквайки, че урежда мачове.

"В историята на Локомотив е имало много неприятни моменти, но винаги след това е идвало светло бъдеще за отбора. Искам да благодарим на Константин Динев за всичко това, което направи за клуба. Той завинаги остава един от феновете на Локомотив", заяви почетният президент на клуба Христо Бонев.

Зума изрази благодарността си за осъществените ремонтни дейности по стадион "Локомотив", както и за изграждането на тренировъчни игрища. Бонев съжалява, че Динев и клубът се разделят по този начин.