Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Над 200 фена на Локомотив (Пловдив) изненадаха футболистите вчера преди тренировката. Ултрасите от трибуна „Бесика” влязоха на терена и забавиха началото на заниманието. Привържениците дадоха ултиматум на футболисти и треньори, че ако съмнителните мачове не престанат, може да се стигне и до по-крайни действия. На прицел попаднаха обичайните заподозрени от отбора – лъжливо напусналият и впоследствие завърнал се след лятната подготовка Юнес Бенжелюн и сънародникът му Джереми Родригес.

“Животът ни е преминал на този стадион, бъдещето на децата ни е свързано с Лаута, а вие сте преходни. Няма да допуснем да се подигравате с нас. Не се страхуваме, каквото и да се случи, но това няма да продължи. Който не играе мъжки и не се раздава на сто процента ще съжалява. Търпението ни се изчерпва. Публиката, която идва на стадиона е барометърът за това, къде се намира Локомотив в момента. Хората ги няма по трибуните и затова сте виновни вие”, бяха само част от коментарите на висок тон, които тарторите от Бесика редяха пред навелите глави футболисти и треньори.

Треньорът Емил Велев дори предложи той и избраните от феновете футболисти да преминат през детектор на лъжата. Йордан Тодоров обвини журналистите, че са изопачили думите му след мача с Витес, според които феновете трябва да се извиняват на футболистите и собственика Константин Динев. До по-сериозни сцени след срещата между футболисти и фенове не се стигна, но по време на цялото занимание на една от оградите на централната трибуна остана закачен транспарантът "Продажниците вън"./БЛИЦ

000000000000000002_1.jpg

000000000000000000003.jpg