Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Председателят на Националния клуб на привържениците на “Левски” Владимир Владимиров-Гугутката, заяви пред БЛИЦ, че “сините” фенове са готови за война в Сараево. Днес феновете на босненския тим от “Орда на злото” публикуваха в интернет рисунка, на която е обесен Апостола на България Васил Левски.

“Отиваме 500 човека. Готови сме и за мача, и за боя. Очакваме да има провокации. От Вас научавам, че “Орди” ли са, какви са, са “обесили” Апостола”. Това е недопустимо. Сега трябва посланикът ни в Босна да се задейства”, започна Владимиров.

“Тези поругаха храм паметника “Александър Невски”, сега рисуват карикатури с националния герой. Недопустимо е.”

“Цялата работа тръгва от келешите по форумите. Те само пред компютрите стоят и се канят. Един написал “ще ги колим тези” и от там тръгват нещата. Тези, които пишат заканите в интернет, не ходят по тежките гостувания. Те само се канят. После заради някакъв тапет за Аркан и Младич става война. Аз не мога да кажа кой какъв транспарант да издига. А и първо босненците нахлуха в “Александър Невски”, допълни Гугутката.

“Не ни е страх от нищо. Отиваме, за да подкрепяме отбора и ако трябва, да се бием. Ние сме готови. Но не са верни глупостите, писани по форумите, че се обединяваме със сръбски фенове и т.н. Ние със сърби не контактуваме”, завърши Владимиров./БЛИЦ