Въпреки, че Златан Ибрахимович все още не е подписал договор с ПСЖ мениджърът му Мино Райола заяви, че трансферът ще бъде „изключителен“. Нападателят продължава преговорите във френската столица, но според Райола съвсем скоро всичко ще бъде финализирано.

„Надявам се, че ще стигнем до сделка с ПСЖ. Ако Златан имаше проблеми с идеята да играе в Париж, то нямаше да съм тук от три дни. Ибрахимович ще направи френското първенство много по-интересно, а Серия А много по-слаба. В Италия няма да остане нито един голям футболист. За мен Златан е най-добрият футболист в света. Той има душа на победител. Надявам се, че френските фенове ще се радват да го видят в игра. Пристигането му в ПСЖ ще бъде изключително събитие. Подобна сделка можеше да се осъществи само в Англия. Сега това се случва и в Париж, в тази невероятна столица“, каза Райола.

„Хората ме питат на колко процента е готов трансферът на Ибрахимович – на 90 или 99%. Тези проценти изобщо не ме интересуват. За мен, или има трансфер, или няма. Няма нищо по средата. Към момента все още няма нищо официално. Продължаваме да работим. В договора всяка клауза е важна“, завърши импресариото.