Треньорът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти вече намекна за край на трансферната операция по привличането на Тиаго Силва и Златан Ибрахимович. Милан и френският клуб вече се разбраха за сумата от 60 милиона евро и остава само играчите да договорят личните си условия. Вчера мениджърът на Ибрахимович заяви, че неговият клиент все още е далеч от сделка с ПСЖ. Анчелоти обаче е на съвсем различно мнение.

„Разбрали сме се вече. Има огромен шанс Ибрахимович и Тиаго Силва да подпишат с ПСЖ. Всички знаят, че имаме интерес към тях, коментира Татко Карло пред АФП. - Работим по трансфера, но все още няма нищо официално. Надявам се, че скоро и двамата ще са при нас, но не мога да кажа нищо повече. Естествено, че Тиаго и Ибра за мен са едни от най-добрите играчи в света."

В същото време Анчелоти опроверга слуховете, че парижани преговарят за Лука Модрич. „Лука е един от най-добрите играчи в света към този момент. Той би паснал страхотно на всеки тим. Ние обаче не сме контактували с него и не сме предлагали оферта", категоричен бе италианецът.