Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Освободеният от “Ботев” (Пловдив) Атанас Курдов нападна бивши и настоящи ръководители и треньори в клуба. Нападателят, който не спира да превзема жълтите хроники, в момента чака трансфер. Не е ясно къде ще продължи кариерата му, има вариант да премине в Славия.

“Кривия не ме искаше в “Ботев” (Пловдив). Явно не ме е харесал нещо. Лично от “Ботев” и феновете не съм видял нищо лошо и искрено пожелавам успех в “А” група. А това, че някакъв си Кривия, се е помислил за много велик, мен не ме вълнува. Нали знаеш, че няма вечни. Да, постигнал е нещо като футболист, но ако тръгнем да го сравняваме с други спортно-технически директори, е доста назад в класирането. Тази материя май още не му е ясна”, дава оценката си Курдов за Александър Александров.

“В “Ботев” явно са си търсили изкупителната жертва. Аз им бях черната овца, ще ги видим какво ще свършат. С никого не съм имал търкания. На Бакалов мога само да му благодаря, защото той ми подаде ръка в трудните моменти, когато се върнах от Германия. Смятам, че с изявите си във “В” група му се отблагодарих по най-добрия начин, вкарах над 40 гола”, допълва още нападателят в интервю за “Тема спорт”.

На въпрос, “Защо Петър Хубчев и Милен Радуканов не успяха да накарат отбора да побеждава?”, Курдов отговаря: “Просто и двамата дойдоха с големите кошници, но накрая си тръгнаха с малко пликче. Не им върза.”

“Някой ден отново ще се върна в “Ботев, дали ще е след 1, 2 или 5 години, аз пак ще нося жълто-черния екип. Виждате, че “Левски” не проявява интерес към мен, а и аз нямам нужда от тях”, завършва Курдов.