Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА чака в понеделник аржентински нападател, който има във визитката си титла на страната, пише “Труд”. 24-годишният Гуидо ди Вани е изиграл 6 мача в шампионския сезон на Банфийлд 2009/10. Футболистът е от италиански произход, притежава и паспорт от тази страна. На 26 юни БЛИЦ информира, че аржентински нападател влиза в плановете на "червените".
 
В момента Ди Вани играе за парагвайския Спортиво Лукеньо, който е девети в първенството след 19 кръга. Ди Вани има 17 мача и 7 гола през сезона, като за последно игра 90 минути в сряда, когато Спортиво загуби у дома с 0:2 от Сол де Америка.
 
Младият нападател започва с големи амбиции в Банфийлд през 2008-а, когато няма 20 г. Сочат го за сериозен талант, защото играе реално еднакво добре и с двата крака. След два сезона с общо едва 13 мача клубът го преотстъпва последователно на Химнасия Хухуй и Феро Карил (Оесте) във Втора лига.
 
През декември 2011 г. момчето дори обмисля да се откаже от футбола само на 23 г. заради липсата на шанс за изява в Банфийлд и елитните клубове на Аржентина. Но го привлича Спортиво и той започва да бележи голове. Така се стига и до вариант Ди Вани да се появи при "червените".