Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

ЦСКА е на път да привлече един от най-талатливите футболисти в "А" група, разбра БЛИЦ. Става въпрос за младока Пламен Кожухаров, който е очакван да се присъедини към подготовката на "армейците".
3_9.jpg
Роденият на 20 януари 1992 година играч е собственост на изпадналия от групата на майсторите Видима-Раковски. Кожухаров играе на поста вътрешен халф, като през последния сезон беше неизменна част от състава на Костадин Ангелов и записа 24 мача. Пламен успя да вкара и 1 гол - при загубата с 1:2 от Славия на 5 май. Именно в този мач "белите" са забелязали качествата му и веднага са се свързали с колегите си от Севлиево.

БЛИЦ разбра, че ръководството на Славия е предлагало 50 000 лева, за да вземе младока, но Видима-Раковски поискали два пъти повече - 100 бона. "Белите" продължавали да таят надежда, че ще успеят да привлекат Кожухаров. Това обаче едва ли ще се случи, тъй като младокът е на път да подсили ЦСКА. Източниците ни споделиха, че интерес към него проявява и Черно море.

Братът на Пламен - Християн (роден година по-рано, на 12 февруари 1991-а) също е футболист и играе във Видима-Раковски. Кожухарови са от Плевен, но още от юноши са в Севлиево. Сега обаче пътищата им най-вероятно ще се разделят.